Inschrijven Dutch Time Attack

Inschrijven Dutch Time Attack

De inschrijvingen voor het nieuwe Time Attack seizoen 2019 zijn geopend! Via onderstaand formulier kun je je nu aanmelden.

Aanmelden verplicht je nu tot niets en je aanmelding is pas geldig na betaling.

Kosten deelname
Voor komend seizoen hanteren we de volgende prijzen voor deelname aan zowel de kampioenschapsrondes als de dagkampioenschappen.

- Deelnemers die rijden in de Club klasse betalen €125,- per ronde. Deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €155,- per ronde. Bij deze prijs zijn 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.
- Deelnemers die rijden in de Pro of Super pro klasse betalen €195,- per ronde. Ook deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €225,- per ronde. Bij deze prijs zijn 5 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 4 voor crewmembers.

Het verschil tussen de prijzen van de Club en de Pro/Super pro zit o.a in het feit dat de Club rijders 1 sessie minder rijden. Zij rijden namelijk niet in de free practice.
Wel is het uiteraard mogelijk om een sessie vrij rijden bij te boeken. Dit kan via de ticketshop van het betreffende evenement.
Ook zitten er bij de Club deelnameprijs minder entreetickets inbegrepen dan bij de deelnameprijs van de Pro/Super pro. 

Bestellen deelnametickets
De deelnametickets voor alle rondes zijn te bestellen in de Time Attack ticketshop, klik HIER voor deze ticketshop.

GA NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER