Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


KLIK OP BOVENSTAANDE BALK EN BESTEL JE DEELNAMETICKET(S). LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.


Tarieven per ronde
De deelnametarieven zullen in 2018 als volgt zijn:

De prijs per ronde is in 2018 €245,-. Je krijgt met je Time Attack deelname voucher toegang voor jezelf bij de entree en daarnaast krijg je nog 3 gratis entreetickets voor crewleden (t.w.v €60,-). Ook krijg je als deelnemer een jaarabonnement op Start ’84 magazine (t.w.v. €75,-)
Na je aanmelding kan je meteen de betaling online verzorgen via de online ticketshop. Dit bedrag is geldig bij betaling tot 1 maand voor de betreffende ronde. Daarna volgt een verhoging van €30,-.
Betalen in de laatste week, mits nog niet volgeboekt: een toeslag van €50,-. Toewijzing van de startplaatsen gebeurt op volgorde van betaling. Pas na betaling ben je verzekerd van deelname.

De verhoging dit jaar na een seizoen zonder prijsstijging is gevolg van stijgende kosten en investeringen nodig voor ontwikkeling van Time Attack en de toekomst. Ook krijgen de deelnemers een jaarabonnement op Start ’84 magazine (t.w.v. 75,-). Afgelopen jaar is dit geheel betaald door de organisatie. We vinden het van belang, dat Time Attack ook in 2018 periodiek zichtbaar is in de autosportscene en bovendien is het goed om rijders ook via Start te informeren.

Tarieven rondes 1-2-4-5: je bespaart €80,- en Polo kado!
In de ticketshop heb je ook de mogelijkheid om het deelnameticket voor rondes 1-2-4-5te bestellen. Je betaalt dan €900,- voor de 4 rondes. Je krijgt als extra bij deze optie een Dutch Time Attack ‘drivers’ polo. Ook krijg je als deelnemer een jaarabonnement op Start ’84 magazine (t.w.v. €75,-)

Tarieven rondes 1-2-4-5 inclusief Pitbox (Team banner kado!)
Het is ook mogelijk om een deelnameticket voor rondes 1-2-4-5 te bestellen inclusief 1 pitbox per ronde. Je bent dan het gehele seizoen verzekerd van een pitbox. Je betaalt hiervoor €1.500,- totaal (4x pitbox a €150,-). Hierbij krijg je naast de polo een banner van Dutch Time Attack met een vrij in te vullen ruimte voor naam van het team of rijder(s), deze is gemaakt om boven de ingang van de pitbox op te hangen. Er zijn maximaal 16 van deze pakketten beschikbaar.

Ook krijg je als deelnemer een jaarabonnement op Start ’84 magazine (t.w.v. €75,-)

Annulering deelname na aanmelding en betaling
Indien je na aanmelding en betaling toch wenst te annuleren, dan is dat mogelijk. Restitutie vindt plaats indien sprake is van een dringende reden. Dit zijn gezondheidsredenen van jezelf en directe familie of een niet rijdende auto.
Het deelnamegeld wordt teruggestort onder aftrek van administratiekosten van €35,-.

Dit is ook van toepassing bij de tickets voor ronde 1-2-4-5, hier worden de gemiste rondes naar rato terugbetaald.