TicketinfoKLIK OP BOVENSTAANDE BALK EN BESTEL JE DEELNAMETICKET(S). LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. Er zijn geen verborgen kosten.
Bij betalingen via Ideal zijn er geen bijkomende servicekosten. Er zijn wel bijkomende kosten (5%) met Paypal en Creditcard.

Kosten deelname Kampioenschap
Voor komend seizoen hanteren we de volgende prijzen voor deelname aan de kampioenschapsrondes.

- Deelnemers die rijden in de Club klasse betalen €125,- per ronde. Deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €155,- per ronde. Bij deze prijs zijn 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.
- Deelnemers die rijden in de Pro of Super pro klasse betalen €195,- per ronde. Ook deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €225,- per ronde. Bij deze prijs zijn 5 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 4 voor crewmembers.

Het verschil tussen de prijzen van de Club en de Pro/Super pro zit o.a in het feit dat de Club rijders 1 sessie minder rijden. Zij rijden namelijk niet in de free practice.
Wel is het uiteraard mogelijk om een sessie vrij rijden bij te boeken. Dit kan via de ticketshop van het betreffende evenement.
Ook zitten er bij de Club deelnameprijs minder entreetickets inbegrepen dan bij de deelnameprijs van de Pro/Super pro. 

Kosten deelname Dagkampioenschap (m.u.v. Deutsche AutoFest, dagkampioenschap maar wel open voor alle merken)
Voor komend seizoen hanteren we de prijs van €125,- voor deelname aan een dagkampioenschapsronde. Bij deze prijs zijn 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.
Ook is hierbij inbegrepen de rijtijd voor de warm-up en kwalificatie. Free practice kan worden bijgeboekt in de vorm van één of meer vrij rijden sessies.

Bestellen deelnametickets
De deelnametickets voor de kampioenschapsrondes zijn te bestellen in de Time Attack ticketshop, klik HIER voor deze ticketshop.
De deelnametickets voor de dagrondes zijn te bestellen in de ticketshop van het betreffende evenement, maar ook in de Time Attack ticketshop.


Annulering deelname na aanmelding en betaling
Indien je na aanmelding en betaling toch wenst te annuleren, dan is dat mogelijk. Restitutie vindt plaats indien sprake is van een dringende reden. Dit zijn gezondheidsredenen van jezelf en directe familie of een niet rijdende auto. Het deelnamegeld wordt teruggestort onder aftrek van administratiekosten van €35,-.
Deze administratiekosten zijn niet van toepassing wanneer je verplaatst wordt naar een snellere klasse, omdat je te snel bent voor je huidige klasse.