TICKETS

402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. 

Kosten deelname
Ook voor komend seizoen hanteren we de volgende prijzen voor deelname aan de rondes.

- Deelnemers die rijden in de Club klasse betalen €125,- per ronde. Deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €155,- per ronde. Bij deze prijs zijn 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.
- Deelnemers die rijden in de Pro of Super pro klasse betalen €195,- per ronde. Ook deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €225,- per ronde. Bij deze prijs zijn 5 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 4 voor crewmembers.

Het verschil tussen de prijzen van de Club en de Pro/Super pro zit o.a in het feit dat de Club rijders 1 sessie minder rijden. Zij rijden namelijk niet in de free practice.
Wel is het uiteraard mogelijk om een sessie vrij rijden bij te boeken. Dit kan via de ticketshop van het betreffende evenement.
Ook zitten er bij de Club deelnameprijs minder entreetickets inbegrepen dan bij de deelnameprijs van de Pro/Super pro. De inbegrepen entreetickets worden uiterlijk in de week voor de betreffende ronde gemaild.

 

BESTEL HIER JE DEELNAMETICKETAnnulering deelname na aanmelding en betaling
Indien je na aanmelding en betaling toch wenst te annuleren, dan is dat mogelijk. Restitutie vindt plaats indien sprake is van een dringende reden. Dit zijn gezondheidsredenen van jezelf en directe familie of een niet rijdende auto. Het deelnamegeld wordt teruggestort onder aftrek van administratiekosten van €35,-.
Deze administratiekosten zijn niet van toepassing wanneer je verplaatst wordt naar een snellere klasse, omdat je te snel bent voor je huidige klasse.