Ronde 3: enkele deelnemers uitgelicht

Ronde 3: enkele deelnemers uitgelicht

Bo Nielsen
Terug na een afwezigheid van iets meer dan een jaar is Bo Nielsen er klaar voor. Bo is een Deen woonachtig in de UK en al dik 5 jaar actief in UK - & Dutch Time Attack. Bo zal tijdens de derde ronde zijn Porsche Cayman S aanjagen in de Atomic Unlimited klasse om terug te komen in de competitie na zijn sabbatical en gaat zoals gewoonlijk voor een dag volop plezier, en stiekem de winst. 


Kevin Quist
Kevin had als doel dit jaar het kampioenschap te pakken met een nieuwe motor en bak voor de auto en Kevin zelf is bijna gehalveerd in gewicht. Het liep iets anders dan verwacht en door wat technische tegenslagen moest Kevin ronde 1 en 2 aan zich voorbij laten gaan. Ronde 3 zal voor hem dan ook de eerste echte test worden na het harde werk van Realtime Motorsports met de auto die hem zijn kampioenschap in 2019 zou moeten geven. 

Daniel Holman
De Sympathieke Engelsman is eigenlijk een combinatie van bovenstaande, maar dan anders. Hij zinspeelde al even op een deelnemen aan deze kant van het water na ervaring op gedaan te hebben in het UK Time Attack wat werd afgesloten met winst in het kampioenschap. Daniel kwam ronde 1 kijken zodat hij ronde 2 kon instappen om zijn eerste rondjes te maken op het vasteland maar het liep helaas ander. Een technisch mankement gooide ook hier roet in het eten en hij moest de race op Zandvoort, de baan waar hij van droomt nog eens te gaan rijden, laten schieten. Nu is de auto klaar en geïntrigeerd door het spelletje zal hij, als 1 van de 4 Engelsen, ook afreizen voor Ronde 3 op de Nürburgring GP-Strecke.