Enkele rijders uitgelicht

Enkele rijders uitgelicht

Matthew Straker   
De goedlachse engelsman heeft na een aantal jaar strijden en na in 2017 een 3 e plaats in het Dutch Time Attack kampioenschap zijn Vauxhall Astra verkocht en doet een aardige stap omhoog. In 2018 zal Matthew aantreden in de SuperPro klasse met een Ex-BTCC auto, een Golf 5 GTI S2000. De Golf, die door het AMDtuning team werd opgebouwd, heeft als basis een Golf 5 GTI chassis en werd in zijn leven voor de BTCC voorzien van FIA S2000 papieren in Letland. Na een aantal jaren BTCC is de auto in handen gekomen van UK TimeAttack deelnemer Ronnie Amis welke hem succesvol uitbracht op het eiland, en nu mag  Matthew dus zijn kunsten laten zien in een mooi jaar Dutch Time Attack en het kampioenschap naar zijn hand proberen te zetten! 

Max Hombergen werd vorig jaar tweede in het kampioenschap met zijn ECUmaster gele S14a. De winterstop bracht hem een upgrade waarmee hij dat laatste stapje omhoog wil op het podium, een set grotere klauwen voor stopkracht. Met het wegvallen in 2018 van kampioenscombinatie Lucas Metternich en zijn S14 lijkt die eerste plek wel heel erg binnen handbereik, maar schijn bedriegt.

Kees van Rumpt heeft na een intensieve oliewissel de Manta i240R weer klaar staan voor een nieuw seizoen, dit jaar alleen wel in de Unlimited klasse? Hij wil in ieder geval onder die 2 minuten duiken met zijn golden oldie!