De snelste ronde op de Nürburgring

De snelste ronde op de Nürburgring

Het is al decennia een strijd tussen fabrikanten, liefhebbers en raceteams; Wie als allersnelste een ronde op de Nürburgring voltooid. Het circuit waar de eerste meters werden afgelegd in Juni 1927 heeft waarschijnlijk meer auto’s is snelheid gezien dan ieder ander circuit en is waarschijnlijk ook vaker veranderd van outlay dan enig ander circuit en kent verschillende varianten. Het circuit waar je eens gereden MOET hebben! 

Tegenwoordig kennen de meeste mensen het van de Nordschleife, die van de records en de ‘Touristenfahrten’. Wij van Dutch Time Attack gaan het vanaf nu kennen van de ‘GP-Strecke’, het circuit rond de paddock, voor de hoofdtribunes én van de Formule 1. Coureurs als Michael Schumacher, Jaques Villeneuve en Fernando Alonso wonnen hier races en dat legendarische strijdtoneel is nu dé plek voor Ronde 3 van Dutch Time Attack 2018 op 8 Juli! Hét moment om de snelste ronde neer te zetten, want álles gaat om die ene perfecte ronde hier.
De 5 klasses komen aan bod tijdens het grootse event voor iedere autoliefhebber op de Nürburgring, de Sport1 Trackday, en bijna iedere auto kan zich inschrijven! Van straatauto tot custom build raceprojecten, op ieder potje past een tankdeksel. We zien je daar?! 

Voor deelname kijk op www.timeattack.nl of mail voor meer info naar timeattack@402automotive.com
8 Juli - Ronde 3 Dutch Time Attack – Nürburgring, GP-strecke

BESTEL JE DEELNAME TICKET