EVENEMENTEN KALENDER

Het is weer een echt kampioenschap in 2022! 
We starten eind Maart met de aftrap op Assen tijdens Day1 World of Cars, het event dat het seizoen opent in het land van de petrolheads. Daarna gaan we door naar Zandvoort op 8 Mei waar we verwachten dat V8’en optreden als gastrijders tijdens American Sunday, maar daarnaast is dit de eerste keer op het vernieuwde Zandvoort voor Dutch Time Attack en houdt het in dat de snelste tijd van die dag gelijk het baanrecord is! 
5 en 6 Juni beloofd een speciale te worden, want voor het eerst rijden we een heel weekend tijdens 2 evenementen op de paddocks en de baan. Op 5 Juni staat Day1 World of Cars i.c.m. SuperCar Madness gepland, een dag vol met exotisch geweld en specials en 6 Juni het drukste evenement v/h jaar, Japfest, waar we verdeeld over de 2 dagen ronde 3 gaan rijden van het seizoen en verwachten we internationaal gezelschap. Later komen over dit weekend nog meer leuke details naar buiten. 
Na een zomerbreak is het 9 Oktober tijd om tussen de Duitse liefhebbers onze kunsten te vertonen op wederom TT Circuit Assen. Dan sluiten we het seizoen 2022 af op hét legendarische circuit in de Eifel, de Nürburgring GP-strecke, tijdens en met de European Time Attack Masters.

Dutch Time Attack wordt in 2022 verreden op de volgende data (onder voorbehoud):

Ronde 1: 27 maart - TT Circuit Assen - Day1 World Of Cars
Ronde 2: 8 mei - Circuit Zandvoort - American Sunday
Ronde 3: 5 & 6 juni - TT Circuit Assen - Supercar Madness-Japfest
Ronde 4: 9 oktober - TT Circuit Assen - Deutsche Autofest & Bimmerworld
Ronde 5: 23 oktober - Nürburgring Grand Prix Strecke- European Time Attack Masters