AANMELDEN

De klasse indeling voor 2020 is
1. CLUB
2. PRO
3. SUPER PRO

Reglement sportief Reglement technisch


Kosten deelname Kampioenschap (uitgezonderd de 3e ronde op de Nürburgring)
Voor komend seizoen hanteren we de volgende prijzen voor deelname aan de kampioenschapsrondes.

- Deelnemers die rijden in de Club klasse betalen €125,- per ronde. Deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €155,- per ronde. Bij deze prijs zijn 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.
- Deelnemers die rijden in de Pro of Super pro klasse betalen €195,- per ronde. Ook deze prijs is geldig tot 6 weken voor het evenement, dan gaat de prijs éénmalig omhoog naar €225,- per ronde. Bij deze prijs zijn 5 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 4 voor crewmembers.

Het verschil tussen de prijzen van de Club en de Pro/Super pro zit o.a in het feit dat de Club rijders 1 sessie minder rijden. Zij rijden namelijk niet in de free practice.
Wel is het uiteraard mogelijk om een sessie vrij rijden bij te boeken. Dit kan via de ticketshop van het betreffende evenement.
Ook zitten er bij de Club deelnameprijs minder entreetickets inbegrepen dan bij de deelnameprijs van de Pro/Super pro. 

Pitbox Circuit Zandvoort
Na de verbouwing zullen de pitboxen op Circuit Zandvoort 8 meter dieper zijn. Door deze vergroting van de pitbox is ook de huurprijs aangepast, de huur van 1 pitbox voor 1 dag op Circuit Zandvoort komt nu op €200,-. Daarnaast zijn de pitboxen op Zandvoort niet meer afzonderlijk af te sluiten.
De huurprijs van een pitbox op het TT Circuit Assen blijft ongewijzigd.

In de online ticketshop kan je ook meteen een pitbox reserveren, voor de betreffende ronde.

Bestellen deelnametickets
De deelnametickets voor alle rondes zijn te bestellen in de Time Attack ticketshop.

AANMELDEN

TICKETS